Cine suntem noi?

Centru de Distracții de Realitatea Virtuală. Scopul nostru este relaxarea utilizatorului din realitatea vieții de zi cu zi și distracția. 

  1. Experiență unică - Doriți să oferiți clienților o experiență unică sau persoanelor dragi? Doriți să vă conectați cu clienții dvs. globali într-un mod special?
  2. Rentabil - VR Friends oferă o serie de pachete personalizate pentru a vă ajuta să satisfaceți nevoile financiare, oferind astfel un serviciu rentabil pentru afacerea dvs. Echipa noastră este formată din oameni eficienți, cu un stil de rezolvare a problemelor instantaneu și specializați în toate serviciile pe care vi le oferim, asigurând un servici fără probleme. 

Studio de realitate virtuală

Viziteazăne pe strada Petőfi Sándor 37 în Miercurea-Ciuc la studioul nostru de realitate virtuală. Relaxează-te din stresul de zi cu zi și distrează-te sau aduți prietenii, familia și luați parte împreună într-o experiență unică oferită de noi.

Grafică 3D și Modelare

Adu-ți ideile și noi o vom aduce la realitate pentru tine. Împreună cu o echipă artistic talentată, vă vom ajuta să realizați ideile dvs. Graficile și modelele 3D se găsesc în principal în industria jocurilor, dar este prezentă și în alte industrii astăzi, cum ar fi industria automobilelor, arhitectură și design. Dacă doriți să vă personalizați compania cu un logo 3D sau să faceți un model 3D al produsului dvs. , echipa noastră stă la dispoziție. Dacă doriți să aflați mai multe despre ofertele noastre personalizate și informații despre serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați la una dintre posibilitățiile de mai jos.

Dezvoltare de jocuri și software VR

Suntem mândri că facem parte din moștenirea din ce în ce mai mare a industriei realității virtuale, cu jocuri proprii dezvoltate de noi, ajutând în același timp, și pe alții să creeze conținut excelent pentru jocuri.

Galerie

280

Timp de joc

8

3D Model

1

Joc publicat (Steam)

50

Client satisfăcut

Membrii echipei

Simon Norbert

CEO / Co Founder / 3D Modeller / Developer

Kalló Róbert

CEO / Co Founder / Marketing & Advertising Director

Urkon Zoltán

3D Modeller

Kádár Szabolcs

Okoskodó

Serviciile noastre

Betöltés...

 Jocuri VR/Software dezvoltare

- Software-uri
- Jocuri în Realitatea Virtuală (VR)
- Planuri interactive în Realitatea Virtuală
- Aplicații AR / Mobile pentru afaceri

Betöltés...

 Virtual Reality Arcade Studio

- O experiență de neuitat
- Evenimente de construire a echipei
- Varietate de jocuri
- Distracție și relaxare într-unul singur
- Comunitate de jucători, concursuri, turnee!

Betöltés...

Modelare 3D

- Afisare produse!
- Planuri vizuale. (Arch Viz)
- Concept unic în funcție de nevoile clienților!

Nagyon szuper hely! Érdemes ide elnézni:)

Számunkra új volt mind ez, de ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat. A fiúk jófejek voltak, a játékok izgalmasak és érdekesek.

Eszméletlen élmény és kikapcsolódás is egyben. Ne habozz és próbáld ki minél hamarabb!

Contact

© VR Friends - All Rights Reserved - Created by Kiss Zsombor