Kik vagyunk?

Virtuális Valóság Szórakoztató Központ. Célunk a felhasználó kikapcsolása a mindennapi élet realitásától és szórakoztatása. 

  1. Egyedi élmény - Szeretnél klienseidnek egyedi élményt nyújtani vagy pedig szeretteidnek? Szeretnél különleges módon kapcsolatba lenni világszintű klienseiddel?
  2. Költséghatékony - Számos testreszabott egyedi csomagot kínál a VR Friends, lehetővé téve pénzügyi igényeid elérését, így egy költséghatékony szolgáltatást nyújtva vállalkozásod számára. Csapatunk probléma megoldó, hatékony emberekből áll, akik minden szolgáltatásunkra szakosodott, amit felajánlunk számodra , evvel is gondoskodva a probléma mentességre. 

Virtuális Realitás Stúdió

Látogass el a Petőfi Sándor 37 szám alá Csíkszeredába, ahol a virtuális valóság stúdiónk található és kapcsolódj ki a hétköznapi stressz alól vagy akár hozd el barátaid, családtagjaid és együtt is részt vehettek az egyedi élményben, amit nyújtunk számotokra.

3D Grafika és Modellezés

Hozd el ötleteid és mi valóra váltjuk számodra. Egy tehetséges művészi csapattal együtt segítünk ötleted megvalósításában. A 3D Grafika és Modellezés legfőképpen a játékiparágban jelenik meg, de, ugyanakkor napjainkban megjelenik más iparágakban is, mint például az autó iparágban, építészetben, design és tervezés terén is. Ha szeretnéd céged személyesebbé tenni egy 3D Grafika logóval vagy pedig terméked 3D modelljét elkészíteni csapatunk lehetővé teszi ezt neked és rendelkezésedre áll. Ha szeretnél többet tudni személyesített ajánlatainkról és infót szolgáltatásunkkal kapcsolatban lépj kapcsolatba velünk alább található elérhetőségeink egyikén. 

VR játék/software fejlesztés

Büszkék vagyunk arra, hogy részt veszünk a folyamatosan növekvő virtuális valóság iparág örökségben saját fejlesztésű játékokkal és ugyanakkor másoknak is segítségükre lehetünk nagyszerű játék tartalmak létrehozásában.

Képtár

280

VR Játékóra

8

3D Modell

1

Kiadott VR Játék (Steam)

50

Elégedett kliens

A csapat tagjai

Simon Norbert

CEO / Co Founder / 3D Modeller / Developer

Kalló Róbert

CEO / Co Founder / Marketing & Advertising Director

Urkon Zoltán

3D Modeller

Kádár Szabolcs

Okoskodó

Szolgáltatásaink

Betöltés...

 VR játék/software fejlesztés

- Softwarek
- VR játékok
- Interaktív VR Látványtervek
- AR/Mobil Applikációk cégek számára

Betöltés...

 Virtual Reality Arcade Studio

- Felejthetetlen élmény
- Csapat összerázó események
- Változatos játékok
- Szórakozás és pihenés egyben
- Gamer közösség, nyereményjátékok, versenyek!

Betöltés...

3D Modellezés

- Termék megjelenítés!
- Látványtervek. (Arch Viz)
- Egyedi elképzelés a megrendelő igényeinek megfelelően!

Nagyon szuper hely! Érdemes ide elnézni:)

Számunkra új volt mind ez, de ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat. A fiúk jófejek voltak, a játékok izgalmasak és érdekesek.

Eszméletlen élmény és kikapcsolódás is egyben. Ne habozz és próbáld ki minél hamarabb!

Kapcsolat

© VR Friends - All Rights Reserved - Created by Kiss Zsombor